Proizvodi


shopping-cart-with-product-inside.jpgPred vama je tekst, ili bolje rečeno uputstvo kako da napravite opis vaših proizvoda.

U kategoriji Proizvodi treba da se potrudite da privučete potencijalne klijente/mušterije. Bilo bi poželjno da svoje proizvode uslikate, okačite sliku, naziv proizvoda, gramažu ambalaže i cenu.

Razvrstajte određene proizvode po grupama / kategorijama. Što je kategorija preglednije veća je šansa da čitalac Vašeg sajta dođe do željenog proizvoda, a automatski i vi do zarade. Ukoliko imate više kategorija proizvoda, na primer Laptopovi, Računari, Monitori, za svaku od njih napravite posebnu kategoriju,  pa za svaku kategoriju napravite tekst koji opisuje grupu proizvoda.

Ukoliko vaša firma ima par sličnih proizvoda, možete ih sve staviti pod jednu kategoriju. Bitno je da opis proizvoda bude čitljiv i gramatički ispravan. 

Potrudite se da slike što vernije predstavljaju proizvode koje nudite. Ukoliko nemate iskustva pravljenju fotografija, prilično kvalitetne slike, bez velikog ulaganja, može vam napraviti i fotograf amater

U daljem koraku možete dodati i opise Vašeg proizvoda /usluge, ali kao i u kategoriji O nama potrudite se da budete kratki i jasni.
Klijenti vole da osete da se trudite, pa slobodno navedite da ste voljni da im izađete u susret i da mogu da vas kontaktiraju putem npr.mejla/telefona u slučaju da žele dodatno objašnjenje ili da im nađete recimo određeni proizvod, ako ste u mogućnosti, naravno.

Posebno naglasiti vidove plaćanja i rok dospeća pošiljke. Ne obećavajte da radite dostavu u roku od 3 dana ako niste u mogućnosti da isporučite za mininum 5 dana. Bolje je da stavite i par dana više nego da ispadne da ste neozbiljni.

Takođe, navedite, ako imate takvu odluku, koja je minimalni iznos za porudžbinu, rok za reklamaciju i da se obavezujete na čuvanje privatnih podataka.