Usluge naše firme


Naše usluge nudimo organizacijama i pojedincima koji imaju potrebe za specifičnim inženjerskim znanjima i veštinama. U poslovanju se rukovodimo principima kvaliteta serije standarda ISO 9000 i dobrom inženjerskom praksom.

 

U kategoriji Usluge jasnim opisom usluge potrudite da privučete potencijalne klijente/mušterije ali i da zadržite postojeće. Bilo bi poželjno da svoje opišete rečnikom koji je će vaši klijenti najbolje razumeti. Česta je greška da opis usluge nije ispirativan, nije napisan sa iskrenom željom da se opiše prava usluga već se dodvoravajući stereotipima pišu kruti, nemaštoviti i šturi tekstovi.

 

Ako imate više različitih grupa usluga, razvrstajte ih po grupama. Što je ova kategorija preglednije veća je šansa da čitalac Vašeg sajta dođe do željenog proizvoda, a automatski i vi do zarade.

U daljem koraku možete dodati i opise Vašeg proizvoda /usluge, ali kao i u kategoriji O nama potrudite se da budete kratki i jasni.

Klijenti vole da osete da se trudite, pa slobodno navedite da ste voljni da im izađete u susret i da mogu da vas kontaktiraju putem npr.mejla/telefona u slučaju da žele dodatno objašnjenje ili da im nađete recimo određeni proizvod, ako ste u mogućnosti, naravno.

Posebno naglasiti vidove plaćanja i rok dospeća pošiljke. Ne obećavajte da radite dostavu u roku od 3 dana ako niste u mogućnosti da isporučite za mininum 5 dana. Bolje je da stavite i par dana više nego da ispadne da ste neozbiljni.
Takođe, navedite, ako imate takvu odluku, koja je minimalni iznos za porudžbinu, rok za reklamaciju i da se obavezujete na čuvanje privatnih podataka.